Mi tudjuk a módját!

Online jelenlétének menedzselése egy fontos és technikai affinitást igénylő feladat.

Helyzetek, amelyekben szüksége lehet ránk

Reklámkampányok

A célzott reklámkapányaink fő tulajdonsága, hogy folyamatosan növekedésben tudjuk tartani vállalkozását, így Önnek már csak látogatóira kell figyelnie.

Sürgős elemek

Napjainkban olyan nem létezik, hogy minden a megszokott módon zajlik heteken át. Bármikor szüksége lehet új grafikára, illetve apróbb módosításokra a zökkenőmentes kiszolgálás, illetve informálás érdekében.

Optimalizálás

Ha van egy kész szoftvere, de valamilyen oknál fogva nem tudja tovább fejleszteni, de nem szeretne teljesen új projektet kezdeni, akkor válassza az Optimalizálás csomagunkat. Majd egy felmérés után tudatjuk Önnel lehetőségeit.

Támadás

Naponta több százezer botnet (robothálózat) próbálja feltörni az elavult weboldalakat. Ezeket legkönnyebb megelőzni, ám ez nem mindig törénik meg, mivel sokan nem feketnek rá energiát. Még ekkor sincs minden veszve, hiszen felkészült csapatunk azonnal tud cselekedni ilyen esetekben.

Tanácsadás

Mi nem hagyjuk magára az ügyfelünket egy elkészült projekt után. Fontosnak tartjuk, hogy főleg a kezdetekben, úgy irányt mutatni, hogy az hétköznapi nyelven is teljesen befogadható legyen.

Karbantartás

Fogalmazhatnánk úgy is, mint megelőzés. Ebben a csomagban a legnagyobb hangsúlyt arra fektetjük, hogy szoftverét a lehető legellenállób és legfrissebb állapotban tartsuk.

Reklámkampány * Tanácsadás * Karbantartás *
Sürgős - Vírustámadás - Forgalom -

Felmérés

Első sorban felmérjük mivel is állunk szemben.

Ajánlat

Majd rövid időn belül el is készítjük ajánlatát.

Megoldás

Közös megegyezésünk után neki is látunk a feladatnak.

a

Online Menedzsment Igénylése

  Webáruházunk hirtelen vírustámadás áldozata lett, de az NGD-nek köszönhetően 15 percen belül a weboldalam működő állapotba került.
  Szilvia
  OVNK.HU
  Régebben folyamatosan gond volt, hogy tárhelyünk lassú. Nem tudtuk mi a probléma, utána fordultunk az NGD-hez és egy sor optimalizálás és folyamatos karbantartás után ez a probléma csak úgy megszűnt!
  Gábor
  Matyascsarda.sk